Transparenti

Transparenti oziroma PVC ceradna platna so zelo razširjeni za razna oglaševanja, kot so na primer oglaševanja na raznih prireditvah, akcijskih ponudbah, opozorilah na akcije, oglaševanja na delih na terenu, saj jih je enostavno obesiti, prenašati, skladiščiti…

Material je sestavljen iz PVC ceradnega platna, ki je obstojen za vse vremenske pogoje kot tudi sam tisk na njem, ki je UV obstojen, na vse vremenske pogoje

Lahko vam izdelamo enostranske kot tudi dvostranske transparente. Opremimo ga lahko z napisi kot tudi z fotkami, kateri je trenutno najbolj aktualen saj lahko svojo podjetje reklamirate z vašimi dosedanjimi referencami ki ste jih opravili in ne samo z opisi vašega podjetja.
V ponudbi imamo tudi razna stojala kot jih imenujemo “pingvin”, v katerega se vstavi potiskano platno in je samostoječa reklama na sejmih, prireditvah, predprostorih v katerih želite oglaševati.
Z uporabo digitalnega tiska, zagotovimo resnično kvalitetno poslikavo, saj se tako sama grafika na ceradi ne krči in ne poka, kot nam je to znano pri napisih izrezanih iz folije.

Transparente vam tudi zvarimo,zrinkamo, da jih lahko poljubno obesite kjer želite.

Reference

Poglejte naše delo